WPengine

Mit nyújt a Prémium WordPress hosting?

Az elkészített honlapokat neves nemzetközi szolgáltatónál, állandó rendszergazdai felügyelettel ellátva üzemeltetjük.

(A) Optimalizált WordPress tárhely

Magyarországon különleges megoldásként a megbízható, biztonságos és szupergyors, kifejezetten WordPress platformra optimalizált NGINX webszerver biztosítja a legjobb minőséget. A WordPress.com, Facebook, Dropbox weboldalak is mind NGINX alapú szerveren futnak. A szerveren csak WordPress fut, semmi más nem zavarja.

(B) Szerver oldali gyorsítótár

A WP Engine egyedülálló EverCache TechnologyTM megoldása biztosítja a fantasztikusan gyors oldalbetöltést. Ma már a Google is figyeli az oldalbetöltés sebességét, amit a találati rangsorolásnál is figyelembe vesz. Így keresőoptimalizálás szempontjából is előny, ha a weboldal minél gyorsabb.

(C) Folyamatos karbantartás és frissítés

Magyarországon egyedülálló módon a tárhelyszolgáltatás része a honlap folyamatos karbantartása és frissítése. Nem kell tartani attól, hogy a honlap elavult, nem biztonságos vagy bármi baja lenne, mert mindig a legújabb verzión fut.

(D) Biztonsági mentések és visszaállítás

A maximális biztonság érdekében minden nap automatikusan készül biztonsági mentés a teljes rendszerről. A biztonsági mentések a WP Engine adminisztrációs felületén érhetők el, visszamenőleg 30 napra. Biztonsági mentés bármikor manuálisan is létrehozható és az elérhető biztonsági mentések egyetlen gombnyomásra visszaállíthatók. A napi biztonsági mentések mellett további extra biztonsági beállítások és bővítmények védik a honlapot a behatolókkal szemben.